Zipscreen: De Perfecte Oplossing Voor Privacy

Zipscreen: Jouw Nieuwe Favoriete Accessoire


Omdat de zonnestralen door het textiel worden onderschept voordat ze het vensterglas bereiken, wordt verhitting van de kamer voorkomen. Dankzij de innovatieve ritstechniek wordt het textiel bijzonder stabiel in de geleiderail geleid. Dit betekent dat de Zipscreen niet loskomt van de geleiderail of vervormt, zelfs niet bij hoge windsnelheden tot 145 km/u.


Screens omvatten een verticaal hangende ‘screen’, oftewel scherm, die langs de gewenste opening (ramen of deuren) gemonteerd kan worden. Screens voorkomen temperatuurstijging in uw woning en beschermen daarnaast tegen storende lichtinval. Ze houden dus de zon tegen en de warmte buiten, waardoor het binnen altijd een aangename temperatuur is. Het voordeel van screen zonwering is dat het zicht vanuit uw woning naar buiten behouden blijft (afhankelijk van de gekozen kleur en situatie), maar het zicht van buiten naar binnen beperkt wordt.


Kies Voor Kwaliteit Met Zipscreen
Allereerst is het belangrijk te weten hoe een screen precies in elkaar zit. Het systeem bestaat uit een cassette, oprol-as, een doek en een onderlijst. Het doek is vaak verzwaard door middel van een holle aluminium onderlijst verzwaard met ijzer. Deze glijdt vanuit de cassette tussen twee geleiders naar beneden.


Over het algemeen zijn deze in twee uitvoeringen leverbaar: het of zipscreen. Het voordeel van een ten opzichte van een standaard screen is de windvastheid. Bij een zipscreen wordt de doek in de geleiding geborgd d.m.v. een rits. Dit model wordt ook wel windvastscreen, ritsscreen, zipscreen of fixscreen genoemd. Screens kunnen zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de ramen worden geplaatst.


Deze worden binnen en buiten aangedreven door een elektromotor. U kunt deze bedienen door middel van een afstandsbediening, een schakelaar en/of een app op uw smartphone of tablet. De elektrische screens van ROMA worden aangedreven met een Somfy motor. Deze motor compenseert het doekrek bij het oprollen en heeft een sensor om belemmering waar te nemen.


Zipscreen: Moderne Zonwering Op Maat


Op het gebied van screens voor buiten is er ook heel wat mogelijk. Deze screens zorgen ervoor dat kamers in de woning koel blijven ondanks felle zon van buitenaf. Screens die dienen als buitenzonwering worden ook straks langs de buitenkant van de ramen geplaatst. Benieuwd naar alle voordelen en mogelijkheden? Bekijk dan gauw ons artikel Screens voor buiten.


Bij ROMA bent u aan het juiste adres voor passende zonwering bij uw situatie. Bent u van plan om screen zonwering of zipscreen te kopen? Vraag dan voor meer informatie over de screen prijzen in ons assortiment. Wilt u liever eerst meer informatie over de beste Website bezoeken oplossing voor zonwering voor uw woning? Kom langs bij één van onze verkooppunten of neem contact met ons op.


Bij koopt u al vanaf €147 een zip screen. Onze zip screens zijn uitermate geschikt om zonlicht en warmte buiten te houden. Zoekt u een windvaste oplossing voor uw zonwering? Onze Zip Top Screens kunnen daarbij helpen. Bestel uw nieuwe screen op maat bij screenbestellen.nl Eigen productie 5 jaar garantie op alle screens is bij ons standaard daardoor lage prijzen Op maat gemaakt voor u Zeer scherpe prijzen, doordat wij rechtstreeks vanuit de fabriek verkopen Veilig online betalen met IDEAL Zip Top Screens op maat Hieronder vindt u ons aanbod Zip Top Screens, wanneer u een geschikt screen heeft gevonden kunt u deze volledig naar eigen wensen aanpassen en bestellen.


Sorteer Aanbevolen Prijs oplopend Prijs aflopend Aanbieding Nieuw Titel A-Z Titel Z-A Toon 24 per pagina 50 per pagina 75 per pagina 100 per pagina Zip Screens zijn ervoor gemaakt om beter tegen de wind te kunnen. Daarnaast zijn ze voorzien van een water en vuil afstotende stof. Dit zorgt er onder andere voor dat ze langer meegaan.


Zipscreen: De Perfecte Oplossing Voor Privacy


Zipscreen: Bescherming Met Een Vleugje LuxeZipscreen: Innovatieve Zonwering

Het doek van windscreens wordt met behulp van geleiders strak tegen de gevel gehouden. Op deze manier zijn de screens beter bestand tegen wind en andere weersinvloeden. Het doek van onze screens is gemaakt van een water en vuilafstotende stof, die ervoor zorgt dat de screens beter schoon blijven en daardoor een langere levensduur hebben.


Deze houden namelijk de warmte beter buiten, waardoor het binnen koel en aangenaam blijft. Een zip screen zorgt er ook voor, dat u gewoon naar buiten kunt kijken, maar iemand anders overdag niet naar binnen. Doordat zip top screens erg compact zijn, is het vrijwel overal mogelijk om ze te plaatsen.


Zipscreen: Functionaliteit Ontmoet Elegantie


Hierdoor kunt u schaduw creëren op verschillende plekken. Wij bieden onze zip screens aan tegen zeer scherpe prijzen. Dit komt doordat wij ze rechtstreeks in onze eigen fabriek produceren en vervolgens direct naar de klant toesturen. Klanten doen zelf het meetwerk en montage en deze kosten worden dan dus ook niet in rekening gebracht, wat direct voordeel oplevert.


Daarom raden wij vooral bij Zip Top Screens aan om voor de elektrische variant te gaan. Dit scheelt u een hoop werk en maakt het een stuk makkelijker om uw screens open of dicht te doen. Een bijkomend voordeel is dat wij uitsluitend werken met elektromotoren van het merk SOMFY.


Het verschil tussen ritsscreens en een "gewoon" screen is dat bij een ritsscreen het doek wordt ingesloten door de zijgeleider. Doordat het doek opgesloten zit, is het doek windvast. Hierdoor gaat het doek bijvoorbeeld niet klapperen op de wind en kan de screen worden uitgerust met een verduisterend doek. Zowel voor een screen als een ritsscreen wordt hetzelfde doek gebruikt alsmede dezelfde omkasting.


Het doek bij een ritsscreen ondergaat diverse extra bewerkingen. Deze twee verschillen maakt dat een ritsscreen duurder is dan een screen. Minimale breedte: 50 cmMaximale breedte: 350 cmMinimale hoogte: 50 cmMaximale hoogte: 300 cm Minimale breedte: 50 cmMaximale breedte: 400 cmMinimale hoogte: 50 cmMaximale hoogte: 300 cm De screens worden compleet geleverd inclusief afdekdopjes en in geval van een motor wordt de stekker meegeleverd.


Zipscreen Zonwering Voor Een Betere Levenskwaliteit


Indien gewenst kunt u deze mee bestellen. U vindt de materialen hier. Let op dat het screen speciaal voor u op maat gemaakt worden. Voor producten die voor u op maat worden gemaakt vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand! Geef altijd de totaal maat van de rolluik op en bel ons bij twijfel.


Neem telefonisch contact met ons op via 0184-760760 of stuur uw vraag in via het contactformulier. U kiest voor de screens van Creon om één hele belangrijke reden, alles is tip top in orde. Bij Creon ligt de focus op elke dag de kwaliteit verbeteren, elke dag weer. Wat u van ons mag verwachten: De eenvoud in het bestellen.


Uiteraard vragen wij u om niet te gehaast een screen te bestellen. Meet de maten goed in, dat bespaart een hoop tijd achteraf. Heeft u nog nooit screens zelf ingemeten en online besteld? Dat is geen enkel probleem, 90% van onze klanten hadden nog nooit screens online besteld. Onze klantenservice staat voor u klaar om u hierbij te ondersteunen.


Zipscreen: Jouw Stijlvolle Schild Tegen De Zon


De screens worden door onze eigen bezorgdienst bezorgd. De chauffeur houdt u goed op de hoogte hoe laat hij bij u komt bezorgen, zodat u niet heel de dag op een bezorgdienst hoeft te wachten. Hij vindt het overigens fijn als u hem een handje helpt, dan blijven de screens beter intact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *